Ve Fortnite se spouští event Fortnitemares s překvapivou návštěvou

Jeden z nejznámějších hrdinů seriálu The Walking Dead se oficiálně objeví v Battle Royal hitu Fortnite. Stane se tak v rámci halloweenské akce Fortnitemares.

Hra Fortnite se stále těší velké oblibě a pravidelně do svého světa vítá další a další postavy. De facto s každou novou sezónou se hráči mohou těšit na nový obsah. Poslední rok byl z pohledu cross-over obsahu opravdu hutný a zdá se, že v nastoleném trendu budou vydavatelé pokračovat. Po využití značek Disney, Marvel, Star Wars, ryze herních postav, jako Kratos nebo Master Chief z Halo, komiksových a dalších charakterů došlo také na jeden z největších pořadů AMC – The Walking Dead.

Na twitterovém účtu Fortnite se objevil příspěvek, který oficiálně hlásá, že se ve Fortnite objeví postava Ricka Grimese. Získat ho můžete v rámci herního obchodu. Kromě toho se ve hře objeví také nové tematické předměty. Vše lze získat odděleně, nebo formou jednoho balíčku. Fortnite Shop nabízí i další postavy ze seriálu, konkrétně Darryla Dixona a drsňáckou Michonne, přičemž tato dvojice se objevila už loni v prosinci. Rick Grimes přichází do hry ve spojení s halloweenskou událostí Fortnitemares, která potrvá až do 1. listopadu a nabídne nejenom řadu outfitů, ale také herních akcí, režimů a úkazů, které hráči mohou během svého virtuálního pobytu na ostrově objevovat.